Salut

Suntem nerăbdători te cunoaştem şi colaborăm. Căutăm persoane entuziaste şi deschise pentru interacţiunea cu clienţii noştri. Dacă doreşti te alături echipei noastre, te rugăm ne trimiti CV-ul tău la adresa office@hotelgiuliano.ro.

  • Bucătar șef

    • să aibă cel puțin doi ani de experiență ca bucătar;
    • să fie absolvent al unui curs de specializare;
    • să fie capabil să dezvolte  meniul a-la-carte în funcție de sezon;
    • să fie capabil să facă fișe tehnice unor preparate noi;
    • să poată coordona bucătăria și să cunoască toate detaliile acesteia, de la dotări până la personal;
    • să mențină costurile cu materia primă la un nivel optim;
    • să mențină costurile cu salariații;
    • să poată gestiona stocul și comenzile pentru necesar;
    • să dezvolte şi să integreze un meniu nou de sezon;
    • să aibă capacitatea de a forma noi bucătari;
    • să poată colabora în  echipă;
    • să urmărească respectarea gramajelor și a rețetarului;
    • să fie capabil să propună meniuri pentru evenimente (nunți, banchete, etc) și necesarul pentru aprovizionarea lor;
    • să urmărească și să respecte normele igienico-sanitare, normele de protecţia muncii;
    • să fie o persoană pozitivă, ponderată, cu atenție distributivă și la detaliu;
    • să mențină bucătăria curată și organizată;
    • să cunoască și să respecte normele de igienă pentru alimentația publică.
  • Ospătar - Barman

    • promovarea imaginii companiei într-o manieră pozitivă, proactivă și orientată către client;
    • preluarea comenzilor;
    • realizarea activitații de servire;
    • promptitudine în servirea clienților;
    • menținerea standardelor și procedurilor de igienă la un nivel înalt;
    • consilierea clienților conform preferințelor culinare;
    • curățenia și întreținerea echipamentelor din dotare;
    • colaborarea interdepartamentală în scopul îmbunătățirii nivelului de satisfacție al clienților și al oaspeților.