EVENIMENTE

Salut

Suntem alaturi de dumneavoastră și înțelegem importanța oricarui eveniment pe care hotărâți să-l organizați: succesul unei afaceri sau al unei nunți depinde în mare măsură de locația aleasă. Suntem o echipă tânără și dinamică, dorim să luam parte la succesul evenimentului și muncim din greu pentru asta. Vă punem la dispoziție mai multe servicii adiacente, precum cazare sau logistică, combinându-le într-un pachet unitar.

Decorul sălilor de evenimente, agenda evenimentului, meniurile restaurantului și a barului, ceremonialul momentelor festive, serviciile adiacente pentru oaspeți necesare pe durata desfăsurării evenimentului, toate acestea pot fi gândite și pregătite conform dorințelor și exigențelor fiecărui client. Prețurile speciale pentru cazarea participanților la evenimente în camere luxoase reprezintă un alt aspect care contribuie la reușita evenimentului dumneavoastră.

Evenimentele hotelului Giuliano se pot personaliza în funcție de numărul de persoane. Surprindem prin nenumărate reduceri la servicii adiacente.

Nunta de la A la Z

Servicii complete

Veniți la noi cu noțiunile dvs. spledide despre nunta mult visată și o să le realizăm împreună. Lasați în grija noastră organizarea pentru a putea profita din plin de nunta dumneavoastră.

Evenimente Corporate

Spune-ne ce tip de Eveniment dorești să organizezi

Suntem o echipă tânără și dinamică, dorim să luam parte la succesul evenimentului și muncim din greu pentru asta. Cele 3 Săli  Multifunctionale: Trattoria  de 100 de locuri, Diamond de 60 persoane și Silver de pînă la 20 de persoane precum și serviciile adiacente (cazare, catering sau logistică și echipamente) pe care le putem furniza, combinându-le într-un pachet unitar, garantează reușita evenimentului dvs.

Alte Evenimente

Să cânte muzica

Petreceri, aniversări zile de naștere, baluri și chiar cereri în căsătorie. Dacă doriți să incingeți o petrecere, noi avem cele necesare.

Am mancat bine, ne-am distrat bine si apoi ne-am odihnit cum se cuvine. Jos palaria! Personalul serviabil, foarte atenti cu clientii si foarte amabili.

Samer Mohsin

Un loc unde m am simtit excelent,sevicii de inalta clasa ,personal educat .Nota 10.

Alin Alexandru

Felicitări este cu adevărat minunat…

Simona Paun

REZERVĂ UN EVENIMENT

Subtitlu evenimente generale filme si baieti

ALEGEȚI PERIOADA DORITĂ

O să primiti un e-mail de confirmare a disponibilitatii

Aici puteți folosi formularul de rezervări. Ne puteți trimite și online cererea dumneavoastră. Un reprezentant Hotel Giuliano o să vă contacteze in cel mai scurt timp pentru a confirma rezervarea dvs. sau a vă oferi o alternativă.

Rezervare Eveniment Online

REZERVARE TELEFONICĂ

Pentru a face o rezervare prin telefon va rugăm sa sunați la unul din numerele de telefon afișate mai jos. Programul Hotelului Giuliano este 12:00 – 22:00.

*Datele dumneavoastră personale nu sunt stocate în baza noastră de date. Rezervările care se fac prin email, datele precum email-ul și telefonul, sunt expuse la metodele uzuale de prelucrare online.

...

+4 021 780 31 50          +4 021 780 31 51

+4 021 780 31 52          +4 0770 168 067